Gyorsan elkészíthető best of recepttel járulunk most hozzá a mindennapjaitokhoz, ízre kiváló, árban, amit mi magunk főzünk mindig jobb, mint az éttermi koszt, szóval süssétek, egyétek, élvezzétek!

Ha végképp nem tudod, hogy mit főzz, akkor kipróbálhatod az alábbi receptet. Nekünk bejött!


Hozzávalók:

  • 1 köteg zöld spárga
  • 10 szelet bacon
  • 6 szelet ízlés szerinti sonka
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés: A zöld spárgák végéből a fás részt levágod, hideg víz alatt megmosod és 3-4 darabot összefogva köré tekered a bacont. A begöngyölt csomagokat jénai tálba vagy kicsi tepsibe teszed, mehet köré a fokhagyma, sonka, kicsi olívaolaj, majd beteszed a 200 fokos sütőbe 20 percre. A rizs receptjét most külön nem írnánk le, mi kicsit túlfőztük, sajtot tettünk rá, így szeretjük, amúgy is tervezünk egy rizottó összeállítást!

Jó étvágyat!

Ár: 1200-1500 Ft.

Ez olvastad már?  Hauer: Amikor legyűr a nassolás utáni vágy...