Jövet-menet, a városban kolbászolva az ember sok mindent megvesz és megesz. Egy ilyen “séta” alkalmával akadt meg a szemünk a Flórián üzletközpont egyik büféjének kínálatán. Szendvics hegyek, rántott hússal, és mindenféle egyéb guszta dologgal.

A hely pont a mozgólépcső mellett van. Csak azért mondjuk, mert akad még pár étekkel foglalkozó kirendeltség a közelben. Azokat is leteszteltük már, de mondjuk úgy, említésre sem méltóak…

Szóval megjegyeztük a helyet és egyik nap, amikor ráunva a környező kifőzdék menüire és a szakácsnak mondott gasztro-terroristák moslékaira, éppen valami újat kerestünk, eszünkbe jutott. Arra gondolva, hogy egy szenyó kevés lesz, kettőt táraztunk be fejenként, de be kellett látnunk, hogy ebben az esetben ez már durva túlzás.

Egyet is alig bírtunk betolni, annyi hús volt benne. Aki készítette, nem sajnálta az anyagot belőle. Kb. 500-ért olyan rántott csirkés szendvicset ehetsz itt, ami felér egy ebéddel… Akad benne némi saláta és majonéz is, hogy jobban csússzon, de nem vitték túlzásba. Szerintünk nem is kell.

Na, oké, semmi extra sincs benne, de jó tudni, hogy vannak még helyek, ahol nem b@sszák át az éhes embret, és még jól is lakhatsz.

Ez olvastad már?  Kötelező kipróbálni: Ütős kis reggeli a Hauerben