Lehet, hogy van nagyobb, lehet, hogy van finomabb, de az eddig elfogyasztott szendvicseink közül mindet kenterbe veri az EJJ-burger.

Korábban már írtunk a Szentendrei úton található Burger Point két gyöngyszeméről. Akkor pont mellétrafáltunk ízvilágban, de most viszont kilőttük a bika szemét… Az Ejj-Burger kötelező darab azoknak, akik szeretik az efféle eledelt. Mindenből pont annyi van benne, amennyi kell. Ha pedig egy kis extra bacon-t is kérsz bele, akkor véged lesz…

Jobb ha felkészülsz evés előtt és bekészítesz szalvétákat, mert ez bizony kétkezes lesz… Alig találtunk méretes tányért alá. A régi jó magyar-retro burgerek ízvilágát hozza a csalamádéval. A paradicsom, uborka, plusz némi sali sem hiányoztak belőle. A marhahússal sem spóroltak! Bár nekünk már nem tesz jót a hagyma, nem szedtük ki belőle, mert nem akartuk elrontani az élményt.

Köretnek egy “kis adag” édesburgonyát kértünk, amit hasábban sütöttek ki frissen. Máshol az itteni kis adag már extra nagynak számít… úgyhogy a mennyiségre nem lehetett panaszunk. Végül belapátoltunk mindent, a végén bizony már szuszogva… Szóval emberes adag volt. Ráadásul 1500-ból megúsztuk. A hülyének is megéri! Ajánlós!

 

Ez olvastad már?  Megtaláltuk Budapest legnagyobb rántott húsát!