Legfrissebb bevetésünk helyszíne a The Pointer Pub, Budapesten a körúton. Szerintünk nemrég nyílt, nem találkoztunk még vele, bár lassan minden kétheti körúti sétánál új helyekbe botlunk, szóval nem lepődtünk meg!

Minden nap más és más étel-ital van leakciózva, ugyan mi ezt későn fedeztük fel, így pont nem trafáltuk telibe, de sebaj, próbáltunk olyat választani, amitől reményeink szerint jól belakunk és talán némi meglepetés is ér minket… Hát ért is:

Választásunk a burrito-ra esett, ebből legalább már van viszonyítási alapunk. Kikértünk egy csirkéset és egy marhásat! Első ránézésre kicsinek tűnik, sőt még másodikra is, hiába a robosztus méretű tányér, szétsodorva rajta egy jókora adag salátával, erősen negatív érzetünk támadt, amolyan “most hülyének néztek?!”

Van az a régi trükk, amikor beviszed “lajosbátyó” kifőzdéjébe a nagy edénykédet, hátha a mérettől megilletődve és valami pislákoló lelkiismeretet feltételezve azt reméled, majd többet pakol bele, azonban szomorúan tapasztalod, hogy ez valóban régi trükk, Lajosbá lelkileg a helyén van, már jól ismeri, nem ad többet! Vajon ezen az alapon indul el a pincér is a baszott nagy tányérral, hogy te hülye éhező, úgy se lesz hiányérzeted ettől 45cm-es salátaágy látványtól, középen megtűzdelve azzal, amit valójában megrendeltél? Jeleznénk, hogy kurvára de, gurmézni és jól lakni jöttünk!

A burrito egész más, mint amihez hozzászoktunk, kissé sültebb, viszont ugyan olyan könnyed, puffasztott valami mint a többi megszokott gyorskajáldában! A marha nem a legjobb, érződik rajta, hogy valami gyorsfagyasztott cucc, a csirkénél pedig ezt majdnem lehetetlen megállapítani! Lila hagyma, sima és füstölt sajt, a marhásba barbecue is került, ami egész finom, édeskéssé teszi az ételt!

A falatokhoz valahogy kicsit kellemetlen a tányért beterítő zöldségágyat belapátolni az arcunkba, sima zacsis vegyes zöldség, ami tele van szórva azonosíthatatlan zöldfűszerekkel, plusz hiányoltuk róla az olíva olajat vagy egy kis borecetet. Talán jobban feldobta volna ezt az egész átbaszós élményt!

Ez olvastad már?  Kajakóma és hamburgerkommandó Hódmezővásárhelyen

Félreértés ne essék, maga az étel nem olyan rossz, csak igenis apróka, főleg az árához képest: A csirkés burrito 1790 Ft, a marhás 1890 Ft.

Nekünk ez egy kicsit sok, tekintve hogy pár száz forinttal többért oldalunkon is ajánlottunk már olyan marhahúsos burrito cuccot, ami után elégedetten böfögve dőltünk hátra.

Ha pontoznunk kéne, akkor a 10/6 lenne a The Pointer-es burrito. Talán visszatérünk még megkóstolni a pizzát, láttuk a másik asztalon, jól nézett ki és ki tudja, talán meg finom is!