Eddig tudtuk, hogy van ugye a hambi, de most már tudni illik, hogy van EZ: Az American burger&stake house-ból rendeltem, gondolkodtam rajta, hogy összeüssek-e valamit, de ismeritek a kényelem és a munkából hazaérek érzést… főzzön az akinek kilenc anyja van! 

60 perc mire kiérkezett ez a BEAST, valódi neve Challenger XL Burger, a tartalma pedig a következő: buci, marhahús (22dkg), cheddar sajt, csípős kolbász, sült habanero paprika, csípős szósz, pari, jégsali, hagyma!

És hát az izé… teljes KO! A buci jó, nem az a túl felfújt lisztes valami(lehet választani glutén menteset vagy teljes kiőrlésűt is), aminél érzed, hogy inkább csak satuként működik és nyugodtan kidobhatnád. A hús ezzel a csípős kolbásszal baromira összhangban van, nincs low budget érzés, a marha az marha (sok hellyel ellentétben, és mi erre elég háklisak vagyunk), a kolbász pedig kolbász. A sajt is rendben van, de a korona, ami miatt muszáj volt posztot írni, hogy ez a beast tényleg brutál erős! Nem ilyen nők álltal (bocsánat) hangoztatott “jajj de cíp”, hanem olyan, hogy az előbb hívtak telefonon, de nem vettem fel mert nem tudtam volna megszólalni! Mindíg írják, hogy HOT, vigyázat csíp, extra erős, de már nem dőlünk be ezeknek, álltalában a vége egy ultrakönnyed bababüfi és a konstatálás, hogy ez semennyire nem volt az… hiába írták, hogy habanero, még így is szkeptikus voltam, erre paff, ez egy sárkány! Szóval nagy a hála és tényleg… Óvatosan!

Ára: 2340 Ft! Nem mondanám olcsónak, de minden centet megért, és remélem ez az érzés holnap reggel is eszembe jut a wc-n üldögélve pont pont pont

UPDATE: Dupláztunk belőle! Még annyit, hogy papírzsepit készíts be evés előtt, mert sírni fogsz! Valóban Challenge volt…

Ez olvastad már?  Itt a nyár bizarr aduásza: Fekete limonádé!