A lecsó csodálatos választás reggelire, ebédre és vacsorára is. Ha unod a megszokott receptet, most megmutatjuk, mivel dobhatod fel, hogy még finomabb fogás legyen belőle!

Hozzávalók:

  • 6 db lecsópaprika
  • 4 közepes db paradicsom
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 50 ml víz
  • 250 g kolbász
  • só ízlés szerint
  • ételízesítő ízlés szerint
  • bazsalikom ízlés szerint
  • fűszerpaprika ízlés szerint
  • 0.25 db hegyes erős paprika
  • 2 ek napraforgó olaj

Elkészítés:

Kockázd fel a hagymát és pirítsd meg az olajon, majd szórd rá a pirospaprikát. Tedd bele a szeletelt paprikát, majd öntsd fel vízzel. Párold meg, majd add hozzá a paradicsomot. Ha megfőtt és levet eresztett ízesítsd ízlés szerint, majd vágd bele a kolbászt.

Ez olvastad már?  Hideg nyári levesek 1. - Gazpacho