A bőség zavarától szenvedve ezúttal engedtünk a csábításnak és a látványos reklámnak, a közeli KFC-ből rendeltünk némi ínyencséget.

A választékot böngészve weblapjukon egy igen gusztusosnak tűnő szendvics-menüre esett a választásunk. A Dupla Grande Cheeser szendvics igencsak ízletesnek tűnt első látásra, főleg ha tudjuk, hogy egy jó ideig titkosnak számító panír receptjükhöz 11 féle fűszert használnak. Ettől olyan csípős. (De hogy minden az, és mindennek ugyanolyan íze van, az már kissé túlzás…)

Meglepetésünkre aránylag gyorsan megérkezett a mintegy 1200 méterre lévő éttermükből a rendelés. Lüktető ízlelőbimbókkal vetettük magunkat a dobozokra… Természetesen a szendvics kinézete köszönő viszonyban sincs a reklámfotókon látottakkal. (Oké, tudjuk hogyan készülnek a reklámfotók…) De akkor is!

Ízre éppen olyan volt, mint minden más a KFC-nél, amin panír van. Ropogós, és csípős. Először kissé meglepődtünk, hogy miért nincs benne a beígért burgerszósz de aztán rájöttünk, hogy ott van az, csak éppen a szendvics másik oldalán csordogál… (Nem sikerült a célzás készítéskor…)

A sültkrumpli természetesen felejthető volt. Krumplival és üdítővel kb. 2800 Ft-ot csengettünk ki fejenként a menüért. Tény, hogy igencsak jól laktunk, viszont ennyiért kicsit drága és utólag vettük észre, hogy alaposan belénk dagadt a lakoma, leterhelve az emésztőszerveinket. Úgyhogy csak óvatosan… Ha nem vagy telhetetlen, két étkezésre is be tudod osztani. A jó hír, hogy sem patkányt, sem rántott csirkefejet nem találtunk benne!

Ez olvastad már?  Grillszósz őrület 1. - Ananászos barbecue szósz