Amerikában évek óta tart a corn dog őrület: pálcikára szúrják a virslit, majd kukoricalisztből készült sűrű tésztába mártják, így sütik meg. Praktikus, mert nem kell hozzá kenyér, csak belemártod a ketchupba vagy mustárba és már eheted is!

Ráadásul a corn dog, azaz a bundás virsli elkészítése tényleg csak 10 perc!

Így készítsd:

1. Keverd ki a tésztát (1 pohár kukorica vagy búzaliszt, 1 tojás, 1/2 pohár tej, csipet só), majd öntsd egy pohárba. Így elegendő mélysége lesz a masszának a mártogatáshoz.

2. A félbevágott virsliket húzd pálcikára. Márts bele a virslit a sűrű tésztába.

3. Majd süsd ki.

5. Oké, nem pont olyan, mint a nyitó képen, de ahhoz mesterszakácsnak kellene lenned!

Ez olvastad már?  Szenzációs újítás: sonkás-sajtos muffin