Már csak pár nap a fizuig, de még ki kell húzni valahogy… Ismerős érzés igaz? Na, de mire jó ha előre gondolkodik az ember, és van egy jól betárazott mélyhűtője? Kihúztuk belőle a legelső kezünkbe akadó dolgot, hogy megegyük…

Mi más is lehetne az, ha nem egy mirelit PIZZA? A változatosság kedvéért ugyebár! A doboz mindenképp cool, szép a fehér letisztult dizájnja. Viszont a nejlonból kicsomagolva már kissé fakóbbak a színek, de ki nem sza**ja le ha megsütve jó íze lesz?

Csomagolás és a valóság!
Sajnos a látszat néha csal… (sőt, a tapasztalatok szerint a legtöbbször…) 30 perc sütés után kivéve a pizzánkat, illatra rendben lévőnek tűnt a dolog, de ízre sajnos már kevésbé. Ezek a pizzak tipikusan olyanok, mint a zacskós levesek: Fel kell őket turbózni és ha ez elmarad, könnyen szenvedés lesz a vége!

A tészta gumis, nyersnek érződik… ennyi idő alatt már egy normális kemencében 3-at megsütöttünk volna, nem mertük tovább bent tartani! A feltétek íztelenek, az alap gagyi ketchup ízű, talán a gomba volt az ami ehetőnek érződött és a tudat, hogy ebből még kétféle ízű van a frigóban sem tett minket boldogabbá. Lehet, hogy csak a dobozát kéne nézegetni jól lakunk a látvánnyal alapon? Esetleg el is rágcsálhattuk volna, még akkor is jobban jártunk volna.


Összességében pont olyan volt az íze, mint amit hó végén érzünk: sz*r!
Árban viszont elég csábító, akicósan 400Ft. volt a Penny-ben! De ugye köztudott, hogy ami olcsó az biztos, hogy sz*r is, úgyhogy csak óvatosan az akciós kajákkal.

Ez olvastad már?  Gyors pizza gofrisütőben