Ma a III. kerületben, a szentendrei úti, sokak által közkedvelt Burger Point nevű kellemes kis gyorsbüfét vettük célba. Bármit is fogunk írni, kedveljük a helyet, mert kellemes a kiszolgálás, és rosszat még nem ettünk itt.

A korábbi tapasztalatainkkal ellentétben most kissé csalódottak vagyunk. Bár a burgerek, amiket ettünk nem voltak rosszak, de valahogy úgy tűnik mellé nyúltunk az étlapot böngészve. Választásunk ezúttal a Sunshine Burger, és Grillsajtos Burger, ami lássuk be nem a mi ízvilágunk, de nem lehet mindig ugyanazt enni…

Sunshine Burger (1250 Ft): Szinte majdnem teljesen rendben volt, kivéve az édes chilis fokhagymás szószt. (Bár oda volt írva, hogy ez van benne, de így jár, aki kísérletezik…) Szinte már az első falattól kezdve az az érzésünk volt, hogy valami édességet eszünk.

Talán kissé túlzásba vitték a cukrot, mert az töményen volt benne. Chili annál kevesebb, a fokhagymát pedig nem is érzékeltük… A buci, a hús, és a belevalók teljesen rendben voltak.

Ha valaki szereti az édes burgereket, annak biztosan egy álom, de nekünk, akik füstöltszalonnán nőttünk fel, lássuk be nem való…

Grillsajtos Burger (1250 Ft): Mivel belenéztünk, mielőtt felfaltuk volna, kiderült, hogy az a grillsajt csak majdhogynem Utasellátós módon egy “kis” darabka volt, az is a buci szélére igazítva. De igazából ez nem is volt baj, mert íze az nem volt neki.

A húsba alighanem némi inas részt is beledaráltak, mert meg-megcsikordult a fogunk alatt. De hát mit vár az ember, ha marhalábszárból készül az olcsó húspogácsa… (Cserébe jóval olcsóbban ettünk, mint más hasonló helyeken!) Ettől eltekintve minden a helyén volt, semmi extra.

Mindent összevetve: Kiadós szaftos, aránylag kellemes ebéd volt. Merjük ajánlani, de ha jó házi burgert akarsz enni, inkább a szád íze szerinti kombinációt válassz közül. Ráadásul magad is összeállíthatod, mit kérsz a bucidba!

Ez olvastad már?  Lasagne-bevetésen voltunk Zuglóban: Vajon itt is répát tesznek bele hús helyett?