A múltkori narancsos karamellbomba vásárlásánál kiszúrtuk, hogy itt bizony van reggeli és ebéd is, szóval úgy döntöttünk ma kipróbáljuk az előbbit. Lássuk milyen volt a kiszemeltünk:

Választásunk a Hauer a (Budapest, Rákóczi út 47-49.) étlapjáról a Croque Madame, alias tartalmas reggeli toast-ra esett, tartalma pedig sonka, sajt, béchamel és tükörtojás.

A hely még mindig nagyon szép, amolyan előkelően angolos, nagypolgári hangulat uralkodik, de mit sem érne ez az egész, ha szar kajákat szolgálnának fel… Szerencsére ez nem volt így!

Mint a képeken is látszik a reggelink elég guszta volt, kinézetre mindenképpen hozza a kuriózum feelinget, és szerencsére az ízre sem lehet panasz. A sonka finom, a béchammeltől kellően krémes az egész, a tojás sárgája pedig ahogy annak lennie kell, félig folyós!

Amikor egy ilyen már-már művészi alkotás tárul elénk mi is sokkal nyugodtabban állunk neki az evésnek, nem úgy mint a tegnapi #indexes (Flórián Gastro) fosnak, aminél nem tudtuk eldönteni, hogy kajacsatázzunk vele, vagy szimplán repüljön a kukába!

Ajánlós, mindenképp kóstoljátok meg ti is! (Ára: 1290Ft!)

Ez olvastad már?  Ezen sírni fogsz: Challenger XL Burger