Cukor és liszt nélkül készül ez az isteni bögresüti, csupa egészség! Bátran eheted szigorú diéta alatt is. Biztosan nem hizlal és nagyon finom!

Egyszerű, finom és szuperegészséges ez a desszert. Az összes hozzávaló rendkívül alacsony szénhidráttartalmú, így diéta alatt is megengedheted magadnak! Büntetlenül kanalazhatod, mert nem hizlal!

Mámorító illata és fantasztikus íze valósággal rabjává tesz.

Hozzávalók: 1 adaghoz

  • 2  evőkanál mandula liszt
  • 2  evőkanál kókusz liszt
  • 1/2 teáskanál szódabikarbóna
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 teáskanál Zero Calories édesítő
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál reszelt narancshéj
  • 1 evőkanál kókusz zsír
  • 1 evőkanál apróra vágott 85%-os étcsokoládé
  • 2 evőkanál kókusztej

1. Egy kis hőálló/mikrózható tálban keverd össze a száraz hozzávalókat: a liszteket, a szódabikarbónát és az édesítőt.

2. Add hozzá a tojást, a narancshéjat, a kókuszzsírt és a kókusztejet. Keverd egységes masszává az egészet.

3. Végül halmozd a tetejére a felaprított csokoládét.

4. 170 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt készre sül!

TIPP:

Ha mikrohullámú sütőben készíted, akkor a 3. pont előtt tedd a mikróba 30 másodpercre, majd ezután keverd el benne a csokoládét és tedd vissza 40-60 másodpercre.

Ez olvastad már?  Hőségűző italok 2. rész: Rebarbarás-Mentás Jeges Tea